Home Über uns Kontakt Links
> Ilex crenata
> Taxus
> Buxus
> Prunus
Molenstraat 50
5446 PL Wanroij (Niederlande)
Tel. +31 485 372080
> Home > über uns Nederlands

Wie zijn wij?

Geert Baltussen Boomkwekerij

Wat als een hobby begon, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zelfstandig bedrijf.
Van een kleine kas met enkele hectares volle grond in 1998, tot aan de huidige omvang van 1ha kas, 1,25ha containerveld en 17ha volle grond in Wanroij en omstreken.

Onze hoofdproducten zijn Buxus, Ilex en Taxus. Hiervan wordt het grootste deel van het aanbod op eigen grond gekweekt, aangevuld met producten van enkele collega kwekers. In de kassen telen we voornamelijk Ilex en Taxus in uiteenlopende soorten, maten en vormen. Daarnaast kweken we hier ook plantgoed van Buxus en Ilex in een 9,5cm potje.
De kas wordt verder gebruikt voor het gereed maken van de leveringen. Hierbij worden de producten opgepot, geknipt en klaargemaakt voor transport. Een aanzienlijk deel van de kas en de containervelden wordt gebruikt als voorraadopslag zodat we snel kunnen reageren op de vraag van de klant.

Het overgrote deel van de omzet wordt gemaakt op verschillende Cash & Carry markten in voornamelijk Duitsland. Dit is ook de reden dat de site voor het grootste gedeelte Duitstalig is. De afzet via Cash & Carry is een interessante, maar zeer bewerkelijke manier van afzet waarbij niet kwantiteit, maar vooral kwaliteit een belangrijke factor is. Hier hebben we ons in de loop der jaren volledig in gespecialiseerd.

Door middel van de website en het Fotoalbum hopen wij u een kleine indruk te kunnen geven van de kwekerij. Hierdoor kunt u als afnemer, maar ook uw klanten een goed beeld krijgen van de mogelijkheden, ons assortiment en de kwaliteit.

Hartelijk dank voor uw interesse.

Geert en Els Baltussen


Log in
Anmeldename speichern
Pflanzensuche
SpezialitätenOok grote maten
Auch Großen Größen